Zeilen & zuipen met café de laatste stuiver & skûtsje Gerrit de Vries

Zeilen

 

Stichting Gerrit de Vries is in het bezit van 2 Skûtsjes, Skûtsje de Friesland en Skûtsje Gerrit De Vries.

Het Skûtsje Gerrit de Vries doet ieder jaar mee met de IFKS kampioenschappen. Naast dat de bemanning wedstrijden zeilt, zijn de skûtsjes en hun bemanning ook beschikbaar voor dagtochten met gasten. Zeilen op een Skûtsje is een unieke ervaring op een stukje varend Fries Cultureel Erfgoed. De gast is bij stichting Gerrit de Vries koning, dus wij proberen zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen. Vanaf 2017 is er een samenwerkingsverband ontstaan tussen Café de Laatste Stuiver en de Stichting, waardoor u vanaf een unieke locatie in het centrum van het bruisende Lemmer kunt vertrekken voor een gezellige geheel verzorgde dagtocht met vrienden, vrijgezellen, collega's, of familie.   Alvast een kijkje nemen bij de Gerrit de Vries?  www.skutsjegerritdevries.nl

Eten & drinken

Café de Laatste stuiver kijkt graag samen met u naar uw wensen voor uw perfecte dag uit.

U boekt een dagdeel zeilen inclusief eten en drinken al voor €49,95 per persoon. Dit is het basis pakket en bestaat uit:

  • Ontvangst met koffie, thee en een Friese lekkernij
  • Vertrek met het skûtsje voor een zeiltocht van ongeveer 3 uren
  • Drinken (fris & koffie & thee) en borrelplankje tijdens het zeilen
  • 1,5 uur borrelen bij terugkomst
  • Soep en een broodje voor vertrek

Uiteraard valt dit pakket uit te breiden met een uitgebreide broodjeslunch of een captainsdinner bij terugkomst. Liever een hele dag zeilen? Ook dat is mogelijk. Wij denken graag met u mee.

 

Boeken

 

Je hebt de goede keuze gemaakt! Het boeken van arrangementen bij Café De Laatste Stuiver en de Gerrit de Vries is zo gepiept!

 

Stuur je vragen of boekingen naar : laatstestuiver@gmail.com

 

Maar de beller is sneller:  06 55458743

 

Hebben jullie geen beschikbare BOB? Ook kunnen wij slaapgelegenheid regelen! ZEILEN, ZUIPEN & ZZZLAPEN doe je bij Café De Laatste Stuiver & Skûtsje Gerrit De Vries